OVERA ZIMSKOG SEMESTRA (2009)
- Пријавите се или се региструјте да бисте слали коментаре
OBAVEŠTAVAJU SE STUDENTI BEOGRADSKE
POSLOVNE ŠKOLE VŠSS DA ĆE SE OVERA
ZIMSKOG I UPIS LETNJEG SEMESTRA VRŠITI
RADNIM DANOM OD
26. JANUARA DO . 27.FEBRUARA 2009.G.
NA ŠALTERIMA STUDENTSKE SLUŽBE
10,00 DO 14,00 ČASOVA
ZA OVERU SEMESTRA STUDENTI FINANSIRANI IZ
BUDŽETA DOSTAVLJAJU INDEKS SA SVIM
POTPISIMA NASTAVNIKA I SEMESTRALNI
LIST.
ZA OVERU SEMESTRA STUDENTI KOJI PLAĆAJU
ŠKOLARINU DOSTAVLJAJU INDEKS SA NAJMANJE
TRI POTPISA NASTAVNIKA , SEMESTRALNI LIST
I PRVI PRIMERAK UPLATNICE (ORIGINAL) OD
1.000 DINARA, NA IME TROŠKOVA OVERE
SEMESTRA. U POZIVU NA BROJ UPISATI BROJ
INDEKSA.
POSLE OVOG ROKA ZA OVERU SEMESTRA
PLAĆA SE I 2.000 DINARA ZBOG
NEBLAGOVREMENOG VRŠENJA UPISNIH
RADNJI.
Ko je obnovio godinu NE overava semestar ...
Jel moze neko da mi odgovori da li je bio upis 3 godine u 2009?
I kad?
Redovno sam pratio sajt bbs.edu.rs, od avgusta ,ali nisam video da je bio upis, kako onda da overavam nesto sto nisam ni upisao?!
Ili ce sad da obave i upis i overu, zimskog semestra.
Upis je bio.. Ja sam se upisala u 10om. mesecu. A overa semestra ti je do 26.02............ inace i ja sam treca godina.
A kako nigde nije bilo nikakvo obavestenje?
pozz
Zanima me za ona 3 potpisa od kojih profesora da uzmem, da li se potpis uzima od profesora iz te poslednje trece godine ili mogu od nekih starih kod kojih sam vec polagala? Posto sam ja po starom programu i u 3. godini od novih predmeta imam samo engleski (nemam 3 nova predmeta da bih od tih profesora uzela).
PS. Nadam se da nisam konfuzna :)
engleski onli
Thank you very much, to mi dosta olaksava overu :)
kako ne bih otvarao novu temu, pitacu ovde: da li negde moze da se vidi spisak izbornih predmeta za 4-ti semestar?
exej imas u onim vodicima za nastavak studija sto se deli besplatno po skoli mislim da imas cak i u informatoru mada nisam siguran u ovom vodicu imas 100%
tnx. :)
Mene interesuje jedna stvar, sta se desava sa onim sto je vlada donela da studenti koji imaju 48 i vise poena ne placaju skolovanje ove godine???
Uvek kad odem na salter i pitam sta se desava sa time receno mi je da se jos uvek ne zna, a ocekuju da im sada prilikom overe semestra uplatim jos koju ratu. Kad treba da se naplati onda znaju a drugo nista ne znaju.
Dakle, da li neko zna nesto vise o tome???
- Пријавите се или се региструјте да бисте слали коментаре

ako sam obnovio godinu jel treba da overavam semestre :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: